Elgondolkodtató
Játékszín: Teljesen idegenek
A cselekmény mindössze egyetlen éjszaka leforgása alatt játszódik, de ennyi is elég, hogy megváltoztassa egy baráti társaság életét. A vidám hangulatban kezdődő vacsora igazi drámába csap át, mikor egyikük azt javasolja, hogy mostantól kezdve minden telefonhívást hangosítsanak ki, és minden beérkező üzenetet olvassanak fel.

Főbb szerepekben: Debreczeny Csaba, Lévay Viki, Erdélyi Timi, Kolovratnik Krisztián,
tovább
Gyerekeknek 6 év alatt
Bábszínház: Boribon és Annipanni
Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel. Hétköznapi kalandjaik legnagyobb varázsa, hogy minden mai és egykori gyerek számára ismerősek.
tovább
Thália Színház: A rézerdő lakói
Rézerdő lakói a gyerekek vidám, gondtalan életét élik egy távoli vidéken. Boldogan játszanak, viaskodnak.
tovább
Thália Színház: Brass Cirkusz avagy mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról
Méhes Csaba és a Brass in the Five előadása.
A mozgás - látható zene.
tovább
Gyerekeknek 6+
6szín: Utazás a szempillám mögött
Egy magányos kisfiú, Lackó, elgurult üveggolyóját hiába keresve, elalszik.
Elgurult golyójátéka álmában is gurul, keresi és közben sok mindennel találkozik, barátokat szerez.
tovább
Bűvész Színház: Legyél Te is varázsló
A program alatt a Bűvész Színház alapítója Damien White, egy másfél órás bűvészműsorral készül, aminek egyik különlegessége, hogy a műsorban bemutatott 1-2 trükköt meg is tanít vendégeinek. A megtanított trükkök elsajátításához nincs szükség kimagasló kézügyességre, sem több éves gyakorlásra, így azt akár már aznap bemutathatod otthon, vagy másnap a munkahelyen a barátoknak.
tovább
Bábszínház: 80 nap alatt a Föld körül
Verne regényéből készült mű 3 éves kortól.
tovább
Bábszínház: Holle anyó
Tudtátok, hogy Holle anyó nemcsak a havazásért, hanem a természet változásáért is felelős? Hallottátok már, hogy a földben található érceknek is ő a gazdája? (Ezért lesz a lányok jutalma az arany és a szurok.) És elárulok még egy titkot: találkozhattok is vele! Ugyanis Holle anyó lába nyomán harmat csillog, így könnyen megtalálhatjátok kint a kertben, például az almafák körül.
tovább
Madách Színház: Lúdas Matyi
A libák szemszögéből elmesélt vicces, zenés történet.
Itt minden és mindenki "libából" van: a szereplők a darab igényei szerint változnak libából emberré. A zenés mesejáték a kicsiknek nagy mulatságra szolgál.

Főbb szerepekben: Puskás Péter, Sánta László, Laklóth Aladár
tovább
Magyar Színház: Harisnyás Pippi
Harisnyás Pippi különös ismertetőjelei: vörös copfos, szeplős, felemás harisnyát és kétszer nagyobb cipőt visel, mint a lába. Rakoncátlan és eleven, de mindig helyén az esze és a szíve.
tovább
Magyar Színház: Rumini a Ferrit szigeteken
Rumini megint bajba keveredik - de szerencsére ő a legtalpraesettebb egérfiú a világon, így aztán sok mulatságos kaland során eljut a többiekkel a Ferrit-szigetre, ahol Molyra, a gonosz pillangókirálynő tartja fogva a ferritek népét. Rumininek végül nem csak a ferriteket kell a gonosz lepkéktől megmenteni, de a hajó teljes legénységét is.
tovább
Magyar Színház: Tündér Lala
Tündér Lala, a valaha volt legcsintalanabb tündér, Tündérország királynőjének, ìrisznek a kisfia. Az édesanyjától lopott szárnnyal Lala meglátogatja az emberek veszedelmes, de gyönyörű világát, új élményeket és új barátokat szerez.
tovább
Stefánia Palota: Diótörő
Karácsony estéjén, Marika fivérével együtt várja az ünnepségre hívott vendégeket, a szalonterem ajtaja előtt. Finom édességek illata tölti be a házat, mikor végre valami történik. Megnyílik az ajtó, ahol a szülők már odakészítették az ajándékokat a hatalmas karácsonyfa alá. Megérkezik a vendégségbe Drosselmeyer bácsi is, aki egy nagy, titokzatos csomagot hoz unokahúgának. Marika egy különleges bábut kap ajándékba, ami úgy néz ki, mint egy csinos katona, de közben a szájával el tud roppantani egy dióhéjat is!
tovább
Gyerekeknek 10+
6szín: Az úgy volt...
Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján készült mesejáték. A színpadra állított írások laza szövete betekintést enged gyermekeink mindennapjaiba, az író jellegzetes iróniájával átszőve.
tovább
Bűvész Színház: AGY
Damien White egyedülálló műsorában olyan érdekes tényeket tálal fel bűvész köntösbe bújtatva, ami minden bizonnyal ámulatba fog ejteni.
tovább
Bábszínház: Gengszter nagyi
A Gengszter nagyi főhősei egy unalmasnak látszó, a családja által elhanyagolt öregasszony és 11 éves unokája, az önbizalomhiánnyal küszködő Ben. A fiú rettentően unatkozik a nagyinál péntek esténként, a nagymama pedig nem találja a hangot a gyerekkorból épphogy kinőtt kamasszal.
tovább
Magyar Színház: Időfutár
A 14 esztendős Hanna és barátai az internetgeneráció tagjai, a 21. század gyermekei.
tovább
Magyar Színház: Legyetek jók, ha tudtok
Az 1500-as évek Rómájában játszódó színdarab Néri Szent Fülöp életét dolgozza fel. aki nem szabályok szerint éli meg a hitét, hanem puszta jósággal, és ezt tanítja a koldus gyerekeknek is.
tovább
Magyar Színház: Muzsika hangja
A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról - és persze szerelemről.
tovább
Magyar Színház: Valahol Európában
Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben a háború sújtotta Magyarországon.
tovább
Örkény Színház: Azt meséld el, Pista!
"Mi lenne, ha Örkény István egy nap újra megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, mesélni kezdené - olykor felállna - az életét, azután megint eltűnne?"

Az estén az író a színész, Mácsai Pál testét ölti magára.

tovább
Pesti Színház: Dzsungel könyve
A dzsungel könyve magyar musical, amelyet Rudyard Kipling könyve ihletett. A darab szövegét Békés Pál, a dalszövegeket Geszti Péter írta, a zenéket Dés László szerezte. A darabot 1996-ban mutatta be a Pesti Színház, Hegedűs D. Géza rendezésében, amely azóta már túl van az 1000. előadásán is.
tovább
Vígszínház: Padlás
Ezen a Padláson Ég és Föld között minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények.
tovább
Vidám kikapcsolódás
Átrium: Egy, kettő, három
Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány - jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke - vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.
tovább
Átrium: Igenis, miniszterelnök úr!
Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.
tovább
Centrál Színház: Házassági leckék középhaladóknak
Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel - hogy senki ne sérüljön - "mindenki érdekében" hazudozni kezd.
tovább
Játékszín: Kölcsönlakás
Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás.
tovább
Játékszín: Legénybúcsú
A Legénybúcsú helyszíne egy szálloda, ahova két jóbarát érkezik, egyikük azonban alaposan megkeveri a szálakat

Főbb szerepekben: Szente Vajk, Nagy Sanyi, Szerednyei Béla, Dobos Judit, Csonka András
tovább
Játékszín: Legyen a feleségem!
Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek.
tovább
Játékszín: Nyolc nő
Furmányos kis komédia a Nyolc nő. Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet

Főbb szerepekben: Hernádi Judit, Dobó Kata, Zsurzs Kati, Pásztor Erzsi
tovább
Madách Színház: Páratlan páros
John Smith londoni taxisofőr, hétköznapi ember, különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza, szerető feleségéhez.John Smithről, erről az átlagemberről a legelképesztőbb titkok kerülnek napvilágra. Két szomszédos kerületben két lakása van, s az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt.

Főbb szerepekben: Szerednyey Béla, Tóth Enikő, Cseke Péter
tovább
Thália Színház: Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban
Mit lehet mondani egy olyan darabról, ami már negyedik éve repertoráron van? Talán annyit mindenképpen, hogy a nevetés fárasztó. Az biztos, hogy szeretik a színészek és népszerű darab, mert még mindig telt házzal megy.
tovább
Zenés
Centrál Színház: My fair lady
Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag. A csodálatos átváltoz(tat)ás kemény munka mindkettejük számára, ám végül lehet, hogy a tanítvány felülmúlja mesterét.
tovább
Karinthy Színház: Tanár úr kérem!
Karinthy Frigyes nem csak a színház névadója, de az egyik legtöbbet és leghosszabban játszott sikerdarabjának, a Tanár úr kéremnek a szerzője ,amit ezúttal megzenésítve, Simon Kornél rendezésében kerül újra bemutatásra a népszerű darab.
tovább
Madách Színház: Mamma Mia
Napfényben fürdő görög sziget.Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya.
tovább
Madách Színház: Mary Poppins
Mary Poppins mágikus erejű figuráját, a gyerekirodalom felejthetetlen dadusának alakját az ausztráliai születésű angol Pamela Lyndon Travers, újságíró, színésznő, táncosnő találta ki. Évtizedeken át írta, regénnyé, sőt regénysorozattá formálta az epizódokat, még 90 évesen is dolgozott rajta. 1964-ben film, majd 2004-ben Travers történetei és a film alapján színpadi musical született.
tovább
Madách Színház: Rocksuli
Az Andrew Lloyd Webber által jegyzett musical a 2003-as School of Rock című film alapján készült. A rockos hangvételű fiatalos történet egy iskolában játszódik, ahol az új zenetanár, Dewey Finn teljesen felforgatja az angol elit iskola életét új fajta oktatási módszerével és az elit iskola szabályaival ellentétes laza hozzáállásával, ám a végén a siker és persze a botrány sem marad el.
tovább
Magyar Színház: A Kincses sziget
Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, benne egy térképpel, ami elrejtett kincshez vezet. A fiú elhatározza, hogy megkeresi, ezért hajóra száll, és kalózok, banditák között mesés, veszélyes és izgalmas kalandokba keveredik, míg végül megtalálja, amit keres.

Főszereplő: Pásztor Ádám
tovább
Vígszínház: A nagy Gatsby
Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy visszaszerezze élete nagy szerelmét, Daisy-t.
tovább
Csajos
Madách Színház: Bepasiztunk
Három gyönyörű nő, három szenvedélyes, izzó élet.

tovább
Thália Színház: Alul semmi
Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad alul semmi!
Főbb szereplők:
Pindroch Csaba, Szabó Győző, Vida Péter, Nagy Viktor, Bán Bálint
tovább