Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
RAM Colosseum
Cinderella


Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.
Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Õk segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.
Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-, látványelemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.
A színdarabot csak néhányan értékelték.

A darab fizikális megjelenítése tetszett, nagyon szép jelmezek, táncos ruhák, a díszlet a sok videofallal elég modern, nagyon kellemes hangulatot adott. A színészek jól játszottak, bár a táncosoknak nem kéne beszélni. Pusztán úgy érzem nem tudom kihez szól a darab. Egy klasszikus mese modern köntösben? Modern mese , klasszikus meseszereplőkkel? Nem tudtam eldönteni.
 J


2017.DEC
31
Darabjellemzők:
#Tánc 
#RAM Colosseum
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
RAM Colosseum következő bejegyzése:
RAM Colosseum: Fergeteges