Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Bábszínház
Misi mókus vándorúton


A szorgalmas mókusok Rókus mókus vezetésével egész nyáron át gyűjtötték a télire való eleséget. Az utolsó zsák mogyoró is a helyére került az odvas fa kulcsra zárt raktárába. A nagy munka után megérdemelnek egy kis szórakozást, el is mennek a közelben szereplő cirkuszba, a nagy Bumba majom csodás attrakcióit megnézni. Ezalatt a téli raktárt az a két mókus őrzi, aki a legkevesebbet tett a készlet összegyűjtéséért: a cserfes Misi és barátnője, Muci.
bábjáték, 2 felvonás, magyar, 1999

Szereplők Misi mókus: Kovács Marianna/Juhász Ibolya Muci (Kígyó): Szakály Márta/Hárai Ágnes Rókus Mókus (Mek-Mek-meteorológus, Fakír-Tunya): Erdős István/Kemény István Cirkuszigazgató (Krokodil, Tigris): Pethő Gergő Bumba (Mackó, Elefánt): Beratin Gábor Bagoly (Nyakorr, Suta): Gyurkó Henrik/Barna Zsombor Rendező: Kovács GyulaA színdarabot csak néhányan értékelték.

A legkisebbemnek is nagyon tetszett, magaval ragadta a történet.
 Vera

4 éves kisfiam érdeklődéssel figyelte végig a darabot. Nagyon kedves figurák,remek rendezés. Saját várakozásomat is felülmúlta! Méltán van ennyi ideje műsoron!
 Réka


2017.OKT
01
Darabjellemzők:
#Gyermek  #Mese  #Báb 
#Bábszínház
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Bábszínház következő bejegyzése:
Bábszínház: Boribon és Annipanni