Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Bábszínház
Nyúl Péter


Nyúl Péter valójában egy kisfiú, aki saját ösztöneitől vezérelve éli az életét és hágja át a szülői szabályokat, hogy aztán bajba keveredve, drukkolhassunk neki, hogy találja meg a saját biztonságos útját. Beatrix Potter meséi nagyon hasonlóak a nagymamám által fejből mesélt „Rossz Péter” történetekhez, melyeket gyerekként izgalommal hallgattam, sokszor ítélkezve a rakoncátlan kisfiú felett, aki a végére mindig tanult a hibáiból. Nyúl Péter egy nagyon szerethető figura, aki nagycsaládban nő fel, és roppant izgalmas élete van a szófogadatlansága, éhsége és kíváncsisága miatt. Mivel én magam is háromgyerekes anyuka vagyok, ezért nagyon érdekel, hogy hogyan tudom megmutatni ennek a nagycsaládos létnek az örömét és nehézségeit egy nyúlcsalád életén keresztül. A Boribon és Annipanni alkotócsapatával ezúttal a népszerű angol írónő bájos állatmeséiből készítettünk előadást az óvodás és kisiskolás közönségnek. Meg a szüleiknek. És minden gyereknek, aki nem akar még felnőni, no meg minden felnőttnek, aki nem felejtette el, milyen volt gyereknek lenni.

Rendező: Ellinger EdinaA színdarabot 5 nézője értékelte, átlagos osztályzata: 5 

Nagyon vicces, magával ragadó darab. Aranyos szereplők. Klassz színpadtechnika. Felnőttként is élvezhető. Gyerekeknek 3-4 éves kortól mindenképpen ajánlom.
 Áron

Nagyon jó volt az előadás.Nagyon sokat nevettünk a fiammal.Szép a dìszlet a aranyosak a nyuszi bábok.Könnyed vidám mese,mosolyt csal az arcra.Biztos vagyok benne,h többször meg fogjuk nezni :) Nagyon jól éreztük magunkat :)
 Orsi

Egy nagyon jó darabot láthattunk. Lekötötte a gyerekek figyelmét,


Kedves történet, szerethető figurákkal, mi kétszer láttuk.3-4 éves korosztálynak első bábszínházi élménynek is jó. Néha jó lett volna,ha kicsit hangosabb,hogy a hátsó sorokban is jól hallható legyen.
 A


2017.DEC
29
Darabjellemzők:
#Mese  #Báb 
#Bábszínház
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Bábszínház következő bejegyzése:
Bábszínház: Holle anyó
Bábszínház korábbi bejegyzése:
Bábszínház: Pettson és Findusz