Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Thália Színház
A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás?


Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő? ” A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok!

egyszemélyes vígjáték

75 perc, szünet nélkülA színdarabot 5 nézője értékelte, átlagos osztályzata: 5 

Tökéletes szórakozás. Hibátlan bemutatása a tipikus férfi hülyeségnek. A nők a párjukra ismernek, a férfiak más férfiakra ismernek. Ezért nagyon mulatságos.
 Ágnes

Nagyon jól éreztük magunkat az előadáson


Már korábban meg akartam nézni, de soha nem kaptam jegyet, és egy véletlen folytán sikerült. Nem csalódtam! Kamarás Iván remek előadása, igazi kikapcsolódás. Egy remek vidám darab, ezért akár hétköznap, egy húzós munkanap után is ideális.2018.JAN
25
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Radnóti Színház: Futótűz
Thália Színház következő bejegyzése:
Thália Színház: Rövid a póráz