Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
RAM Colosseum
Fergeteges


A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be?
A legendás szerelem ihlette az ExperiDance Production táncosainak fergeteges produkcióját
A színdarabot csak néhányan értékelték.

Tegnap voltunk a RAM-ban a karácsonyi ajándékot felhasználni. A Fergetes című előadás méltó volt a nevére, annak ellenére, hogy a 100 tagú cigányzenekar vezetőjét tegnap temették. Mind a zene mind a tánc óriási volt. Engem kicsit meglepett, mert korábban az együttes teljesen más stílusban táncolt, de igazán kiemelkedő élményt nyújtott az előadás. Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a zenét és a táncot. Még egyszer köszi a jegyet!
 Gy.


2018.FEB
03
Darabjellemzők:
#Tánc 
#RAM Colosseum
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Bábszínház: Holle anyó
RAM Colosseum korábbi bejegyzése:
RAM Colosseum: Cinderella