Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Thália Színház
Rövid a póráz


Feydeau által írt darabban Lucette, a popkirálynő délelőtt videoklipet forgat, este fellép egy celebesküvőn. Fernand, az élete párja folyton ott téblábol körülötte. Délelőtt, a forgatáson nagy vallomásra készül, míg a kavarodásban el nem illan az utolsó pillanat. Este pedig, az esküvőn ő veszi el a médiacézár lányát.
Rettenetes botrány lesz, ha a többi botrány között eljutunk odáig. Szerencsére Chenneviette, a rajongó maffiafőnök is eljött, hogy állig fegyverben rendet csináljon.

Lucette: Schell Judit Fernand: Pindroch Csaba Mme Duverger: Molnár Piroska Bouzin: Vida Péter Chenneviette: Szabó Győző Marceline: Gubás Gabi Viviane: Tóth Eszter Fontanet: Fodor Annamária Firmin: Hunyadkürti István Nini: Szabó Erika
2 óra 35 perc, egy szünettel
A színdarabot csak néhányan értékelték.


2018.FEB
25
Darabjellemzők:
#Bohózat 
#Thália Színház
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Thália Színház következő bejegyzése:
Thália Színház: Alul semmi