Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Centrál Színház
Alan Jay Lerner: My fair lady


Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag. A csodálatos átváltoz(tat)ás kemény munka mindkettejük számára, ám végül lehet, hogy a tanítvány felülmúlja mesterét.

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legszebb és legnépszerűbb musical. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

Szereplők:
Eliza Doolittle: Tompos Kátya
Henry Higgins: Alföldi Róbert
Alfred Doolittle: Magyar Attila
Pickering ezredes: Cserna Antal
Higginsné: Borbás Gabi
Freddy Eynsford-Hill: Ráday Bálint / Ódor Kristóf
Pearcené: Pálfi Kata
Eynsford-Hillné: Szabó Éva
Harry, Almási gróf: Mészáros András
Uralkodó: Verebély Iván

Rendezte: Puskás Tamás
Fordította: Baráthy György
Zene: Frederick Loewe
A színdarabot 5 nézője értékelte, átlagos osztályzata: 5 

Igazi kikapcsolódás, amikor közel 3 órára elfelejted a mindennapos problémákat. Tompos Kátya alakítása kiemelkedő és gyönyörű hangja van, méltó utódja Audrey Hepburn-nek és számomra Alföldi Róbert a tökéletes színész Higgins professzor szerepére. :-)


Ma volt a My Fair Lady. Nagyon szuper előadás volt, érdemes volt ilyen sokat várni rá.


Fantasztikus előadás volt, minden karakter kimagasló színpadi játékot nyújtott. Nagyon tetszett a színpadkép és a dalok is. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az estét :)


Nagyon jó az előadás. Alföldi kitűnő. Tompos Kátya fantasztikusan énekel és játszik. Ötletes a díszlet megoldás is. Csak javasolni tudom!
 Györgyi

nagyon jó volt ismét . másodszor láttam, de még megnézném.
 zs


2018.ÁPR
05
Centrál Színház következő bejegyzése:
Centrál Színház korábbi bejegyzése:
Legutóbbi bejegyzés: