Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Vígszínház
Molnár Ferenc: Játék a kastélyban


Egy elegáns, olasz tengerparti kastélyba kis színházi csapat érkezik: két szövegíró és egy fiatal zeneszerző. Tervük, hogy bejelentik az itt vendégeskedő primadonnának régen várt operettjük elkészültét. Ám a művésznőt jobban leköti az idősödő híres színész, mint a neki szánt operett és az ifjú zeneszerző szerelmes rajongása. A kacér primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró fortélya oldhatja meg...

Turai Benedek Miklós
Gál Fesztbaum Béla
Ádám Csapó Attila
Annie Tornyi Ildikó
Almády Lukács Sándor
Titkár Csőre Gábor
Lakáj Gados Béla
(Tahit Tóth László játszotta az egyik főszerepet, haláláig 2018-ig)A színdarabot csak néhányan értékelték.

az első felvonás vontatott, unalmas, de a második felvonás mindenért kárpótol! Lukács Sándor és Benedek Miklós fantasztikusan játszott. Tahi Tóth Lászlót nagy öröm volt látni, egyben szomorú is, mert a betegség nyomai még nagyon látszódnak és ő mégis méltósággal játszott. :-)
 Sz

Az egyik kedvenc Molnár darabom. Benedek Miklós és Lukács Sándor tökéletes.
 Á


2018.MÁJ
15
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Előző bejegyzés:
Játékszín: Életrevalók
Vígszínház következő bejegyzése:
Vígszínház: A Pál Utcai fiúk
Vígszínház korábbi bejegyzése:
Vígszínház: Premier