Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Centrál Színház
Jane Austen - Joannah Tincey: Büszkeség és balítélet 2 színészre


A világirodalom egyik legszebb és máig legnépszerűbb szerelmes regénye a Büszkeség és balítélet. A siker titka Jane Austen néha bonyolultan talányos, néha elrajzoltan nevetséges szereplőiben rejlik - akik, persze, mindvégig imádnivalóan emberiek. A Centrál Színház előadásában színre lép a bájos és eszes Lizzie, a zord és titokzatos Mr Darcy, az álmatag Jane, a kenetteljes Mr Collins, az egymást gyötrő Bennet házaspár, a csacska Kitty és a még csacskább Lydia, és valamennyi rokonuk, barátuk, ismerősük - életre keltőjük pedig mindössze két virtuóz színész, Balsai Mónika és Schmied Zoltán.
Az előadás magyarországi ősbemutató - a rendező Ujj-Mészáros Károly (Liza, a rókatündér, X - A rendszerből törölve).

Szerző | Jane Austen - Joannah Tincey
Fordította | Baráthy György
Rendező | Ujj Mészáros Károly

Bemutató: 2018-09-14A színdarabot csak néhányan értékelték.

Fantasztikus előadás volt! Élveztük minden percét! Balsai Móni és Schmied Zoltán zseniálisat alakít benne! Szuper darab, ajánlani tudom, és fogom is mindenkinek!
 Zsuzsi


2018.JÚL
18
Centrál Színház következő bejegyzése:
Centrál Színház korábbi bejegyzése:
Legutóbbi bejegyzés: