2018.JÚL
18
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Centrál Színház következő bejegyzése:
Centrál Színház: Tökéletlenek
Centrál Színház korábbi bejegyzése:
Centrál Színház: Házassági leckék középhaladóknak
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Centrál Színház
Jane Austen - Joannah Tincey: Büszkeség és balítélet 2 színészre


A világirodalom egyik legszebb és máig legnépszerűbb szerelmes regénye a Büszkeség és balítélet. A siker titka Jane Austen néha bonyolultan talányos, néha elrajzoltan nevetséges szereplőiben rejlik - akik, persze, mindvégig imádnivalóan emberiek. A Centrál Színház előadásában színre lép a bájos és eszes Lizzie, a zord és titokzatos Mr Darcy, az álmatag Jane, a kenetteljes Mr Collins, az egymást gyötrő Bennet házaspár, a csacska Kitty és a még csacskább Lydia, és valamennyi rokonuk, barátuk, ismerősük - életre keltőjük pedig mindössze két virtuóz színész, Balsai Mónika és Schmied Zoltán.
Az előadás magyarországi ősbemutató - a rendező Ujj-Mészáros Károly (Liza, a rókatündér, X - A rendszerből törölve).

Szerző | Jane Austen - Joannah Tincey
Fordította | Baráthy György
Rendező | Ujj Mészáros Károly

Bemutató: 2018-09-14A színdarabot csak néhányan értékelték.

Fantasztikus előadás volt! Élveztük minden percét! Balsai Móni és Schmied Zoltán zseniálisat alakít benne! Szuper darab, ajánlani tudom, és fogom is mindenkinek!
 Zsuzsi