Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Játékszín
Robert C. Kelly: Menopauza


A menopauza, azaz a változókor körüli tabukat és ennek tüneteit járja körbe Tallós Rita új rendezésében, a Menopazua című zenés darabban.

Mindenkivel megeshet ? mármint ha nő, és elmúlt annyi? A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale?s áruházban ? de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az? Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek?

A PROFI HERNÁDI JUDIT
A VEGA SZULÁK ANDREA
A CELEB TÓTH ENIKÕ
A HÁTÉBÉ NÁRAY ERIKA

Bemutató dátuma: 2018. október 12.A színdarabot 6 nézője értékelte, átlagos osztályzata: 5 

A darab nagyszerű, a színésznők pedig mind a négyen zseniálisak voltak, rég nevettem ennyit.


Fergeteges
 J

Ennyire jó humorú, végig nagyon mulatságos, mégis tartalmas gondolatokat megfogalmazó, néha megható előadást még soha nem láttam. Dalszövegek, rendezés koreográfia, és a művésznők mind zseniálisak. Náray Erika helyett Szőlőskerti Tímea játszott, de nagyon jó volt. SZENZÁCIÓS darab!!!!!! 15-öst adnék rá nem csak 5-öst Most láttam először, de biztos nem utoljára.
 Ágnes

Humoros, frappáns szövegek, ismert fülbemászó dalok. Szuper jó előadók, kíváló hanggal. Mind a 4 színésznő remek karaktereket hozott. Összességében a táncok, dalok, szövegek nagyon jók voltak. „Sajnos” többször magamra ismertem, de jókat mulattam a „nyomoromon”.
 Zsuzsa

remek előadás volt, nagyon jól éreztük magunkat!
 A


2018.AUG
03
Darabjellemzők:
#Musical  #Zenés 
#Játékszín
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Játékszín következő bejegyzése:
Játékszín: Legénybúcsú
Játékszín korábbi bejegyzése:
Játékszín: Életrevalók