Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Játékszín
Robert C. Kelly: Menopauza


A menopauza, azaz a változókor körüli tabukat és ennek tüneteit járja körbe Tallós Rita új rendezésében, a Menopazua című zenés darabban.

Mindenkivel megeshet ? mármint ha nő, és elmúlt annyi? A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale?s áruházban ? de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az? Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek?

A PROFI HERNÁDI JUDIT
A VEGA SZULÁK ANDREA
A CELEB TÓTH ENIKÕ
A HÁTÉBÉ NÁRAY ERIKA

Bemutató dátuma: 2018. október 12.A színdarabot 10 nézője értékelte, átlagos osztályzata: 5 

A darab nagyszerű, a színésznők pedig mind a négyen zseniálisak voltak, rég nevettem ennyit.


Fergeteges
 J

Ennyire jó humorú, végig nagyon mulatságos, mégis tartalmas gondolatokat megfogalmazó, néha megható előadást még soha nem láttam. Dalszövegek, rendezés koreográfia, és a művésznők mind zseniálisak. Náray Erika helyett Szőlőskerti Tímea játszott, de nagyon jó volt. SZENZÁCIÓS darab!!!!!! 15-öst adnék rá nem csak 5-öst Most láttam először, de biztos nem utoljára.
 Ágnes

Humoros, frappáns szövegek, ismert fülbemászó dalok. Szuper jó előadók, kíváló hanggal. Mind a 4 színésznő remek karaktereket hozott. Összességében a táncok, dalok, szövegek nagyon jók voltak. „Sajnos” többször magamra ismertem, de jókat mulattam a „nyomoromon”.
 Zsuzsa

remek előadás volt, nagyon jól éreztük magunkat!
 A

Nagyon tetszett! Igazán szórakoztató volt! Ahogy görbetükörből mutatta be ezt a női élethelyzetet. Ahogy magunkra ismerhetünk egyes helyzetekben, de azért önfeledten tudunk nevetni.... A zenék is mind a fiatalságomhoz kötődtek. Szóval gondolkodom, talán még egyszer meg kéne nézni
 É

Hihetetlen jó darab! Annyira jól szórakoztunk! Szeretném újra megnézni.
 Mária

FERGETEGESEN SZUPER VOLT! Falusi Mariann volt a Vega. Könnyesre nevettük Magunkat!
 A.

Noknek ajanlom elso sorban a temaja miatt, de ferfikent is teljesen elvezheto.
 Csaba


2018.AUG
03
Darabjellemzők:
#Musical  #Zenés 
#Játékszín
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Játékszín következő bejegyzése:
Játékszín: Legénybúcsú
Játékszín korábbi bejegyzése:
Játékszín: Életrevalók