2018.AUG
12
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Bábszínház következő bejegyzése:
Bábszínház: Batu-Tá kalandjai
Bábszínház korábbi bejegyzése:
Bábszínház: 80 nap alatt a Föld körül
Legutóbbi bejegyzés:
Madách Színház: Meseautó
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Bábszínház
David Walliams: Gengszter nagyi


A Gengszter nagyi főhősei egy unalmasnak látszó, a családja által elhanyagolt öregasszony és 11 éves unokája, az önbizalomhiánnyal küszködő Ben. A fiú rettentően unatkozik a nagyinál péntek esténként, a nagymama pedig nem találja a hangot a gyerekkorból épphogy kinőtt kamasszal. Ám egy napon Ben meglepő felfedezést tesz: a nagymamája gyémántokat rejteget egy régi kekszesdobozban. Lehet, hogy a nagyi nem is az, akinek látszik? Az előadás rengeteg humorral szól nagymama és unokája különös barátságáról, és arról, hogy bár 11 és 78 évesnek lenni sem könnyű, sosem késő elkezdeni játszani. Szerencsés vagyok, mert csodálatos nagyszüleim voltak, vannak, és melléjük nyertem a sorstól egy Blasek Gyöngyit is, akinél gengszterebb gengsztert én nem nagyon ismerek. Ezt bizonyítja is ebben az előadásban, fantasztikus kollegák, sok-sok humor, elképesztő élő zene és számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb történet segítségével.

Szereplők:

Ben: Szolár Tibor
Ben nagyija, a „Fekete Macska”: Blasek Gyöngyi
Linda, Ben anyukája: Ellinger Edina
Pete, Ben apukája: Ács Norbert
Erzsébet, főnővér: Juhász Ibolya
Mr. Parker: Pethő Gergő
Fudge nyomozóbiztos: Teszárek Csaba
Flavio Flavioli: Wagner-Puskás Péter m. v

Hoffer Károly rendező

110 perc 1 szünettel

bemutató:2016-10-05
A színdarabot csak néhányan értékelték.

Ajálom mindenkinek, aki már olvasta, vagy csak olvasni fogja a könyvet. Gyermekeim kinöttek már a klasszikus bábszínházas élménybôl (8, 10 éves) ,de ezen a darabon nagyon jól szórakoztunk. A bábszínház tetôterében, hangulatosan kialakított nézôtér és színpad. Bábok és színészek fantasztikus összjátéka: egy belevaló nagyiról ( szórakoztató és megható)


Nagyszerű megoldások, ötletek. Remek színészi játék, főleg a nagyié. Imádtam.
 J