2018.AUG
24
Darabjellemzők:
#Musical  #Zenés 
#Magyar Színház
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Magyar Színház: Muzsika hangja
Előző bejegyzés:
Madách Színház: Mamma Mia
Magyar Színház korábbi bejegyzése:
Magyar Színház: Legyetek jók, ha tudtok
Legutóbbi bejegyzés:
Játékszín: A takarító
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Magyar Színház
BUZÁS MIHÁLY, PASO DOBLE, KIRÁDY ATTILA,Szente Vajk,J K. Palmer: Holnap tali_Suncity


A sorozatból ismert diákok (Soma, Rozi, Lilla, Csabi, Miki és Lara) a tanévzáró után nyári kalandra indulnak a SunCity Fesztiválra. Egy tévedés miatt ugyanabban a balatoni villában kötnek ki, ahol Lilla ikertesvére és baráti köre is bulizni szeretne, akik arra készülnek, hogy dalukkal induljanak a fesztivál himnuszára kiírt pályázaton. A két csapat hamar összerúgja a port, a viszály furcsa helyzeteket teremt, új szerelmek szövődnek, rivális dalos párok állnak össze, akik szintén megméretnék magukat a pályázaton. Vicces szituációk, lélegzetelállító zenés-táncos produkciók fűszerezik a fordulatos, romantikus történetet.

A musical zenéjét A Dal című műsorba írt slágereivel évek óta sikert arató Johnny K. Palmer szerezte.

Rendező SZENTE VAJK

Szereplők:Kovács Gyopár, Jenes Kitti, Pavletis Béla, Csonka András,Tóth Angelika, Bánovits Vivvienne,Derék Bence, Pásztor Ádám és mások
A színdarabot csak néhányan értékelték.

Fantasztikus volt, a lányomnak nagyon bejött. (13éves)
 Z

Nagyon tetszett a gyerekeknek, mi is jól szórakoztunk. A lányom látott néhány részt a sorozatból, így neki nagyobb élmény volt. Volt utána dedikálás is. Fiataloknak ajánlanám, de alsósoknak még nem. Jó a zene/ének/tánc és sok is van belőlük. Viszont nem mindenkinek volt jó az énekhangja. Elvileg kehetett enni-inni előadás alatt és még popcorn is volt.
 A