Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Stefánia Palota
Aladdin


A varázslatos Agrabában él egy gyönyörű hercegnő, Jázmin, akinek férjhez kell mennie, ő azonban szerelemből akar házasodni. Jaffar, a szultán gonosz tanácsadója és piperkőc papagája, Jágó, kifundálja, hogy elbűvöli az uralkodót és megszerzi Jázmin kezét és vele együtt a hatalmat. A hercegnő azonban megszökik előlük és elmenekül a palotából.
Eközben a piactéren Aladdint és kis barátját, Abut kergetik az őrök, mert ennivalót loptak maguknak. Szerencsére sikerül meglógniuk és így a bajba került Jázmin segítségére tudnak sietni. Körbevezetik a kígyóbűvölőkkel és zászlósokkal teli piactéren. Hirtelen megjelennek az őrök, hogy elfogják Aladdint, és a hercegnő végső kétségbeesésében felfedi kilétét, hogy megmetse őt. A gonosz Jaffar a fiú életéért a hercegnő kezét kéri. Álruhát öltve, a börtönben alkut kínál Aladdinnak: szerezzen meg neki egy lámpást a kincses barlangból, cserébe visszaadja a szabadságát. Aladdin belemegy az alkuba és a barlangban a sok drágakő között a varázsszőnyeg segítségével megtalálja a lámpást. Ám amikor át akarja adni az öregembernek, az visszaváltozik Jaffarrá és a beomló barlang mélyére taszítja őt. A szemfüles Abu visszacseni a lámpást, amiből egy varázslatos dzsinn bukkan elő, hogy teljesítse Aladdin három kívánságát. A fiú rögtön enni kér, másodiknak pedig azt kívánja, hogy Dzsini változtassa herceggé, hadd kérje meg Jázmin hercegnő kezét.
Hangos zeneszóval és hatalmas pompával, Aladdin bevonul Agrabába. Miután Jázmin előtt felfedi magát, a hercegnő boldogan tart vele egy világ körüli szőnyeg repülésre, ahol messzi tájakat járnak be. A búcsú pillanatában Aladdin már csak a hercegnőre tud figyelni, így Jágó egy óvatlan pillanatban ellopja a csodalámpát, hogy odaadja Jaffarnak. A dzsinn segítségével a gonosz tanácsadó átveszi az uralmat Agrabában és szolgasorba taszítja a szultánt és a hercegnőt. Aladdin és Abu azonban visszaszerzik a lámpást és megtörik Jaffar hatalmát. Hálája jeléül a szultán hozzáadja lányát és Aladdint valódi herceggé koronázza. Végül a fiú, utolsó kívánságaként, visszaadja a Dzsini szabadságát.

mesebalett 2 részben

SZEREPLŐK:
Aladdin: Csizmadia Tamás
Jázmin: Renge Lídia
Szultán: Renge Györgyi
Jaffar: Csuja Gergely
Jágó: Renge Kinga
Abu: Marusnik Zoé
Szőnyeg: Tóth Luca
Dzsini: Gajárszky Márton
Kígyó: Sánta Lilien
Drágakő: Cseh Lili

Háremhölgyek:
Bitskey Borbála, Deák Linda, Ovád Fanni, Schuszter Blanka, Schwarcz Boglárka, Sipos Borbála, Tóth Borbála, Zichy Anna
Kígyóbűvölők:
Barna Fanni, Csermely Réka, Havas Anna, Kovencz Lilla, Molnár Hanna, Thürmer Nikolett, Tóth Jázmin, Ureczky Lilien

Cowboyok:
Becker Julianna, Becker Luca, Cseh Nóra, Grünfelder Kata, Hallgat Hanna, Papp Veronika, Telek Dominika

Ünneplő gyerekek:

Ádám Boglárka, Bertók Luca, Boross Luca, Gábor Luca, Józsa Sára, Nagy Boglárka, Pandák Luca
ZENE:
Alan Menken,,Aram Hacsaturján,Hans Nielsen,Ifj. Johann Strauss,Myra,Rednex

A színdarabot csak néhányan értékelték.

12 éves lányommal néztük meg az előadást.Nekünk tetszett, nagyon színvonalas volt , ahogy az előbbi darabjaik is. Profik az előadók, gyönyörűek és ötletesek a fellépőruhák, a technikai megoldások.Csodálkoztunk hogy csak szinte kisgyerekekből állt a közönség, szerintem a 8-12 éves korosztálynak is ajánlható az előadás.
 Annamari

A lányokat ismét elvarázsolták!
 J

Színes, fantasztikusan adja vissza az eredeti történetet. Az 5 éves fiam és a 60 éves édesanyám is nagyon élvezte. Köszönjük az élményt, alig várjuk a következő előadást!2018.SZE
16
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Centrál Színház: Tökéletlenek
Stefánia Palota következő bejegyzése:
Stefánia Palota: Oroszlánkirály