2018.OKT
16
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Centrál Színház következő bejegyzése:
Centrál Színház: Kasimir és Karoline
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Centrál Színház
David-Lindsay Abaire: Tökéletlenek


Önnel is gyakran előfordul, hogy nem emlékszik pontosan kicsoda? Mindenestre Claire-rel ez a helyzet: minden reggel úgy ébred, hogy az agya minden információt törölt. Szerencsére minden reggel megérkezik a férje, és elmondja, hogy a narancslét nem szereti, de a kávét igen, hogy van egy tinédzser fiúk, illetve azt, hogy ezt a beszélgetést minden reggel megismétlik. Egy nap azonban, miután a férj távozik, egy símaszkos férfi bújik elő az ágy alól, és így szól: „Tyak femmi pánik! Megföktetlek innen!”
A Tökéletlenek éjfekete humorú, fergeteges komédia, melyben semmi nem az, aminek látszik, senki nem az, akinek mondja magát, továbbá... „Kéfőbb lef idő mindent elmagyarávni. Moft tünéf!”

Szereplők: Pokorny Lia, Botos Éva, Rudolf Péter, Schmied Zoltán, Nagy-Kálózy Eszter, Rada Bálint, Vári-Kovács Péter

Rendező: Szikszai RémuszA színdarabot csak néhányan értékelték.

Komoly színészi teljesítmények jellemzik ezt a fekete humorú előadást.Nekünk nagyon tetszett. Elgondolkodtató és egyben szórakoztató.
 Gabi