Centrál Színház
Ödön von Horváth: Kasimir és Karoline


Mindenki sikít a hullámvasúton, zeng a sördal, szól a sramli és a valcer - a müncheni Oktoberfesten. Mindenki szállni mulatni, felejteni akar. Az 1929-es gazdasági világválság milliók egzisztenciáját sodorta veszélybe, ki tudja mit hoz a holnap. Kasimir éppen elvesztette a munkáját, Karoline pedig mintha túlságosan is sokfele nézelődne a vásárban. Ahogy az este éjszakába vált, a szerelmesek elveszítik egymást, a piti bűnözők, élveteg milliomosok és széplelkű torzszülöttek részeg forgatagában... Ödön von Horváth sírnivalóan gyönyörű népszínműve aktuálisabb, mint valaha.

Rendező | Alföldi Róbert

Bemutató:2019.01.06

Kasimir:Stohl András
KAroline:Bata Éva
Rauch:Papp János
Cserna Antal, Endrédy Gábor,Gats Éva, Borbás Gabi,Szabó Simon, Pálfi Kata, VArju KálmánA színdarabot csak néhányan értékelték.

A Kasimir és Karolin nem tetszett. Unatkoztam, sok üresjárat volt az előadásbanA színészek nagyon jók voltak! Bata Éva remek! Szerintem ez rendezői hiba. Úgy tűnt mintha nem találkozott volna a kettő! Fura volthogy ezt Alföldi követte el!Munkáját nagyra értékelem egyébként.
 p


2018.NOV
25
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Centrál Színház következő bejegyzése:
Centrál Színház: Ma este megbukunk
Centrál Színház korábbi bejegyzése:
Centrál Színház: Tökéletlenek
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.