2018.DEC
22
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Madách Színház: Mary Poppins
Előző bejegyzés:
Hatszín Teátrum: Vénusz
Madách Színház korábbi bejegyzése:
Madách Színház: Mamma Mia
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Madách Színház
Gyárfás Miklós, Szabó Tamás, Szente Vajk: Tanulmány a nőkrőlA hatvanas évek egyik legsikeresebb magyar filmje, a Tanulmány a nőkről című vígjáték színpadi adaptációját mutatja be a Madách Színház, a nosztalgiát idéző kor slágereivel és a jelen népszerű színészeivel.
Tudjuk, hogy „szeretni kell, ennyi az egész”, de mi történik, ha három nő eldönti: „nem leszek a játékszered”, ezért aztán „most kéne abbahagyni”. Zsuzsa, Éva és Jolán felkeresik a fiatal ügyvédnőt, Dr. Képes Verát és elmondják neki, hogy „látod, ez a szerelem” majd felkérik válópereik lebonyolítására. Vera hatalmas lendülettel veti bele magát élete első ügyeibe, de becsúszik „egy apró hiba”. A három férj ráébred: Verát kell „szeretni bolondulásig”. A nők hiába érzik úgy: „nem vagyok ideges fő a nyugalom”, tudják, hogy a szerelmet bizony „félteni kell”. Ezért megpróbálják visszaszerezni a férfiakat.
És noha „nincsen olyan ember, ki ne érezné egyszer, hogy sírni kell”, a Madách Színház legújabb musical comedy-je, csak úgy, mint a film, bizonyosan felszárít minden könnyet és derűt visz a mindennapokba.

Szereplők:
Narrátor: Magyar Attila
Dr. Képes Vera: Trecskó Zsófia
Gegucz Bálint: Szerednyey Béla
Gegucz Jolán: Szulák Andrea
Balogh Sándor: Barát Attila, Simon Kornél
Balogh Éva: Polyák Lilla
Egri Péter: Németh Gábor, Puskás Péter
Egri Zsuzsa: Molnár Nikolett, Simon Boglárka
Közreműködő táncművészek: Babik-Kovács Péter, Jencski Zoltán, Ködmen Krisztián, Nagy Róbert, Tatos Linda, Zádori Anita, Zombori Dorottya
Valamint felvételről Dr. Magyar György


Rendezte: Szente Vajk