Magyar Színház
Lengyel Ferenc: Ópiumkeringő


Jazz-story Karády Katalinról

Zene: Subicz Gábor

KARÁDY KATALIN: PATAKI SZILVIA

Az előadást 12 éves kortól ajánljuk.

Hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül

Bemutató: 2019. február 15.

Közreműködik a MAO - Modern Art Orchestra

Mindenki ismeri a nevét, mégis alig tudunk róla valamit. Egy korszak ünnepelt sztárja volt, mégis kevés embernek jutott olyan sanyarú sors, mint neki. Karády Katalin - hiszen róla szól az Ópiumkeringő - mégsem tört meg soha, mert egy elsöprő szerelem mindenen átsegítette.
Lengyel Ferenc színdarabja egy döbbenetes erejű Rómeó és Júlia történet sikerről, hűségről, emberségről, hazáról és mindenek fölött szerelemről - röviden: az életünkről.

Az előadásban a leghíresebb Karády-slágereket az európai hírű Modern Art Orchestra zenéjével, Pataki Szilvia előadásában hallhatjuk, úgy, mint soha korábban Magyarországon!

Zenekarvezető FEKETE-KOVÁCS KORNÉL
Látvány LENGYEL FERENC
KOVÁCS YVETTE ALIDA

A színdarabot csak néhányan értékelték.

Hozzánőttem a székemhez, mozdulni sem tudtam az előadás végén... Csodálatos játék, zsigerekig ható történet! Óriási köszönet érte! ? Szívesen maradtam volna a művészbejárónál egy ölelésre; most szóban megteszem ?
 É

Csodálatos volt, nem is tudom hogy volt energiája két órán át állni a színpadon. Hihetetlen mennyi szöveget kellett megtanulnia. A csodálatos éneklésről már nem is beszélek. Élmény volt!
 Éva


2019.JAN
05
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Bábszínház: Batu-Tá kalandjai
Magyar Színház következő bejegyzése:
Magyar Színház: Sakk
Magyar Színház korábbi bejegyzése:
Magyar Színház: We will rock you (Queen musical)
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.