2019.MÁR
10
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Előző bejegyzés:
Magyar Színház: Sakk
Székesfehérvári Vörösmarty Színház korábbi bejegyzése:
Székesfehérvári Vörösmarty Színház: Régimódi történet
Legutóbbi bejegyzés:
Operett Színház: Anna Frank
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház
Jules Verne regénye alapján Pavel Kohout: 80 nap alatt a Föld körül


Verne korában, a 19. században messze állt az átlagember még attól, hogy pénteken kitalálja, hogy szombaton, hipp-hopp, elrepül Londonból mondjuk Bombaybe. Phileas Fogg hóbortos londoni úriember mégis fogadást ajánl, miszerint ő 80 nap alatt körbeutazza a Földet.
De vajon olyan hipp-hopp megy-e minden, ahogy azt egy elegáns angol úr londoni dolgozószobájában kigondolja? Lélegzetelállító kalandokban nem lesz hiány: lekésett hajók, vérszomjas indiánok, hatalmas tengeri viharok, utazás elefánton és léghajóval. Ráadásul egy nyakas rendőrfelügyelő is folyton követi hősünket, mert azt hiszi, hogy egy agyafúrt bankrablóval van dolga, és mindenáron meg akarja hiúsítani Fogg tervét.

Szereplők:
Phileas Fogg: EGYED ATTILA Paspartout: KRISZTIK CSABA Fix: KUNA KÁROLY Auda: BALLÉR BIANKA
Rendezte: LENDVAI ZOLTÁN