2019.MÁR
31
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Előző bejegyzés:
Játékszín: A takarító
Margitszigeti Szabadtéri Színpad korábbi bejegyzése:
Margitszigeti Szabadtéri Színpad: Csárdáskirálynő
Legutóbbi bejegyzés:
Játékszín: A takarító
Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
A nyár színei - Margaret Island koncert

(Nincs repertoárban)

Fennállásának ötödik évét ünnepli 2019-ben a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre ?hazatérve”, pályafutásuk során elsőként adnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt pop-zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt nagy utat járt be: az akusztikus folk-poptól indulva, Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

A zenekar a teljes évet a színek bűvkörében tölti, a nyár első estéjén így az évszak tüzes színei elevenednek meg a színpadon. A szikrázó színeken át vezető utazáson dinamikus, sodró dalok hangzanak el: a korábbi közönségkedvencek mellett az új, 3. albumuk áthangszerelt dalai is felcsendülnek a ?csillagok sátora” alatt, vendégelőadókkal és a Lombos Pál által összehozott szimfonikus zenekar közreműködésével.

A nyár színei egy igazi fesztelen, izzó éji örömzene.

A zenekar tagjai:
Lábas Viki - ének
Törőcsik Kristóf - basszusgitár
Füstös Bálint - gitár
Verók Tamás - gitár
Koltay Kurszán - zongora Gerendás Dániel - dob
Sárkány Bertalan - ütőhangszerek

Karmester: Grünvald László
Koncert időpontja: 2019. június 1., szombat 20:00

A darabot már levették műsorról, ezért nem tudod értékelni.