Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Játékszín
Teljesen idegenek


Az első premiert novemberben tartják: a Teljesen idegenek című film színpadi adaptációját Czukor Balázs rendezi. Az olasz Paolo Genovese alkotása 2016-ban debütált a mozikban, 2017-ben az év legsikeresebb európai filmje volt Magyarországon. 2018-ra a nézők száma meghaladta a 80 ezret, a fővárosi Tabán moziban több mint 100 hétig vetítették folyamatosan, amire olasz film esetében évtizedek óta nem volt példa. A történetből magyar remake is készült, a BÚÉK című filmet tavaly decemberben mutatták be. A cselekmény mindössze egyetlen éjszaka leforgása alatt játszódik, de ennyi is elég, hogy megváltoztassa egy baráti társaság életét. A vidám hangulatban kezdődő vacsora igazi drámába csap át, mikor egyikük azt javasolja, hogy mostantól kezdve minden telefonhívást hangosítsanak ki, és minden beérkező üzenetet olvassanak fel. Magyarországon a Teljesen idegenek színpadi változata a Játékszínben kerül először bemutatásra.

Bemutató:2019-11-23.

Eva MARTINOVICS DORINA
Rocco KOLOVRATNIK KRISZTIÁN
Carlotta LÉVAY VIKTÓRIA
Lele MAKRANCZI ZALÁN
Bianca ERDÉLYI TIMEA
Cosimo DEBRECZENY CSABA
Peppe NAGY SÁNDOR

A színdarabot csak néhányan értékelték.

Pároknak és pártalanoknak is ajánlom a Játékszín Teljesen idegenek előadását. Megnevettet, de elgondolkodtat. Telefonfüggőknek kötelező! Nekem különösen a pasi karakterek erősek benne. Nagy Sanyi szuper, mint esdig mindenben, amiben láttam Krisztián Kolovratniknak hála, hogy egy kicsit visszatért és nem foszt meg minket a tehetségétől Debreczeny Csabát tizenéve imádom a Madáchos elődásokban és végre Makranczi Zalánt is láttam színpadon. Ja, nem énekelnek benne!!!
 N

eljesen idegenek: humor, dráma, remek színészi játék. Nagyon tetszett!
 Sz

A BÚÉK című filmet követi a darab nagy vonalakban. Parádés szereposztás, elgondolkodtató jelenetek. Friss, mai, modern, humoros, de sokszor tragikomikus.
 Mónika


2019.JÚN
22
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Játékszín: A vád tanuja
Játékszín következő bejegyzése:
Játékszín: A vád tanuja
Játékszín korábbi bejegyzése:
Játékszín: Legénybúcsú