Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Madách Színház
GALAMBOS ATTILA és SZENTE VAJK: Meseautó


Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.
Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik. A Meseautó című legendás film alapján vadonatúj musical comedy készül a Madách Színház műhelyében. Azokat a jól ismert, híres mondatokat, mint „egy a párna, egy a részvény”, vagy „a, mint Aladár, l, mint Ladár” sodró lendületű dalok kísérik, és természetesen fenn az égben az angyalok vigyáznak ránk! Szente Vajk különleges rendezői világát ezúttal is a vígjáték nagyágyúi népesítik be. A Madách Színház pedig továbbra is lelkesen tesz eleget küldetésének, hogy új magyar zenés darabokkal örvendeztesse meg a hazai közönséget.

Bemutató: 2016. november 18.

Az előadás hossza 2 óra 30 perc, egy szünettel.

Szereposztás
Szűcs János, bankigazgató Nagy Balázs,Nagy Sándor
Kovács Vera Molnár Nikolett,Simon Boglárka,Tóth Angelika
Péterffy Tamás, autószalon tulajdonos Nagy Balázs,Simon Kornél
Kovács Sándor Szerednyey Béla
Halmos Aladár, az irattár vezetője Magyar Attila,Pusztaszeri Kornél
Kerekes Anna, titkárnő Dobos Judit
Sári, Vera barátnője Trecskó Zsófia
Józsi, a sofőr Barabás Kiss Zoltán
Pistike, Vera öccse Harsányi Márk,Neuhauser Emil Béla

rendezte:Szente VajkA színdarabot csak néhányan értékelték.

Két fontos szereplő kivételével mindenki nagyon tetszett. Az egyik Halmos, a másik pedig Vera. Talán azért tűntek nekem halványkáknak, mert az elődjeik a filmekben igazán kiemelkedőek voltak. Vagy talán azért, mert az összes többi szereplő messze túlszárnyalta őket. Humoros, kedves, szórakoztató, jó kis dalokkal.Tömény szórakozás a jól ismert sztori ellenére. Többször megnézős darab!
 Mónika


2019.AUG
08
Madách Színház következő bejegyzése:
Madách Színház korábbi bejegyzése:
Legutóbbi bejegyzés: