Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Városmajori Szabadtéri Színpad
Rejtő-Divinyi-Budapest Bár:: A tizennégy karátos autó

(Nincs repertoárban)

Rejtő Jenő az egyik - ha nem „a” - legismertebb regényíró Magyarországon, A tizennégy karátos autó pedig a legnépszerűbb művei egyike. Mivel a rendkívül népszerű szerző mellé rendkívül népszerű zenekar dukál, így a Budapest bár alkotógárdája, vállalkozott rá, hogy dalokat írjanak különféle nem kevésbé híres helyzetekre, többek között Gorcsev Iván, Vanek úr és Vendier őrmester legendáriumából.

A tavalyi évadban a Budapesti Tavaszi Fesztivállal koprodukcióban bemutatott nagysikerű Ilf-Petrov Tizenkét szék című előadás után, idén az alkotók a Tizennégy karátos autó kalandos történetét mesélik el tizennégy dalban, és mivel a koncert-színház műfaj legalább annyira színházi, mint zenei élményt is nyújt, ezért a dalokat nem énekesek, hanem hat ismert színművész adja elő. A produkciót Keresztes Tamás rendezi, aki Divinyi Rékával együtt a regény színpadra adaptálását is magára vállalta. A zenekar élőben koncertszerűen játszik, a dalokat pedig színházi jelenetek, etűdök kötik össze. Ám nem csak a zene és a színház, de a látvány is elengedhetetlen Rejtő különleges fantáziaképeinek megteremtéséhez. Vetítéssel, mapping technikával a maguk területén kiváló művészek találkozásából az évad egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb előadása, egy különös, XXI. századi rejtői világ születik a Városmajorba.

Szereplők:
Mikó István, Dankó István, Mertz Tibor, Mentes Júlia, Rába Roland, Lengyel Benjámin és a Budapest Bár

Rendező: Keresztes Tamás

A TRIP és a Budapesti Nyári Fesztivál bemutatója

A darabot már levették műsorról, ezért nem tudod értékelni.


A színdarabot csak néhányan értékelték.

A darab nagyon-nagyon tetszett!! Rejtő Jenő stílusa teljesen átjött a színdarabban, nagyon vicces megoldásokkal jelenítették meg a történetet. A színészek játéka élvezetes volt. A Budapest Bár pedig mindvégig szuper hangulatban játszott. Egyedül a színház nem volt túl kényelmes, nagyon közel vannak egymáshoz a székek és a sátor alatt megállt a levegő. Ezt leszámítva, szuper esténk volt.
 Vera

Szórakoztató, vicces, kreatív darab, fantasztikus zenei aláfestéssel. Egy könnyed nyári estére csak ajánlani tudom.
 Bálint


2020.MÁJ
01
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Városmajori Szabadtéri Színpad korábbi bejegyzése:
Városmajori Szabadtéri Színpad: Ahogy teccik