Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Játékszín
Szente Vajk és Galambos Attila: Dominógyilkosság


A nyolcszereplős bűnügyi dráma egy magas rangú politikusnak és közeli munkatársainak kellemesen kikapcsolódást ígérő tengeri hajókázásával kezdődik, ám végül rémes hétvégéjét mutatja be. A hétvége egyfajta csapatépítés is lenne, az új miniszter most ismerné meg munkatársait. Természetesen mindenkinek van rejtegetni valója és senki sem az, akinek elsőre látszik.

Szereplők: Lévay Viktóriára, Kolovratnik Krisztián, Fehér Tibor, Szerednyey Béla, Dobó Kata, Náray Erika,Kovács Gyopár/Törőcsik Franciskaés Barabás-Kiss Zoltán/Makranczi Zalán.

Rendezte:Szente VajkA színdarabot csak néhányan értékelték.

Naggyon jó volt, ledöbbentem, hogy Vajk nem csak vidám darabot tud írni. Ötletes és fordulatos.
 T

Az előttem lévő sorban a baráti társaság örömmel vette tudomásul: mindenkinek igaza volt. Fordulatos darab, nem lehet mindent kitalálni. Ugyanakkor a darab után úgy éreztem: jó-jó, de valami hiányzik belőle, főleg az Agatha Christie könyvek után. Ha felülemelkedünk néhány logikai bukfencen, és megadjuk az esélyt a második felvonásnak, jó darabnak tapsolhatunk.
 A


2021.MÁJ
13
Darabjellemzők:
#Krimi 
#Játékszín
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Játékszín következő bejegyzése:
Játékszín: Hatan pizsamában
Játékszín korábbi bejegyzése:
Játékszín: Nagyvárosi fények