Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Gödöllői Nyári Játékok
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa

Előadás napja: 2021. 08. 05.

PETŐFI SÁNDOR: A HELYSÉG KALAPÁCSA - EPOSZPARÓDIA MAGYAR NÓTÁKKAL ÉS BORKÓSTOLÓVAL - A GÖDÖLLŐI FIATAL MŰVÉSZEK EGYESÜLETE ELŐADÁSA

2021. augusztus 5. 20.30, esőnap 2021. augusztus 6. 20.30

A bórkóstoló 19.00-tól kezdődik

Egy nagyon különleges és egyedi estét tervezünk, mely során előadjuk Petőfi vidám eposzparódiáját oly módon, hogy a cselekmény részévé tettünk több mint 60 magyar nótát a legismertebbek közül (pl. A füredi Anna-bálon, Pedro kocsmájában, Az a szép, Bocsássa meg nekem a világ, Jaj de szép kék szeme, Lidi néni, Szép asszonynak kurizálok, 3 deci köménymag, Favilla, fakanál, fatányér, Sárgul már a kukoricaszár, Kilenc kis gólya…). Ezekből általában csak 1-2 sor hangzik el, ami szövegében a történet adott részéhez illik, de már ez a néhány sor is felidézi a nóták hangulatát. A magyar nótákat még a legismertebb mulatós dalokkal egészítjük ki.

Az előadás előtt borkóstolót tartunk. Üvegpoharat és ásványvizet a borkóstoló résztvevőinek ingyenesen biztosítunk.

A borkóstolót tartja: Benedek Péter, a mátrai Benedek Pince tulajdonosa. A kóstoló 19 órakor kezdődik az előadás helyszínén, és 6 tételből áll, az előadás kezdetéig visszakóstolás lehetséges.

A darab időtartama kb. 80 perc, mely után még közös nótázásra is lehetőség lesz.
Az előadás megtekinthető borkóstolás nélkül is!

2021.JÚL
21
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Gödöllői Nyári Játékok következő bejegyzése:
Gödöllői Nyári Játékok: Best of l art pour l art