Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, azonban a látogatása során konkrét személyhez nem köthető módon egyes technikai adatokat (pl: kattintások, látogatás ideje, látogató országa) rögzíthetünk, amelyeket az oldal fejlesztéséhez használunk fel. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.
Belvárosi Színház
Kétely1964-ben a bronxi Saint Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe. Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.
Udvaros Dorottya
Fekete Ernő
Kéri Kitty
Simkó KatalinA színdarabot csak néhányan értékelték.

Nagyon jó darab!!! Fekete Ernő alakítása miatt kértem tőled a Kételyre jegyet. Ami szintén jó volt, de nem annyira, mint a Hóhérok.
 P

Egy felvonásos darab, remek színészi játékkal és egy történettel,amely (hűen a címéhez) kételyt kelt a nézőkben. A tapsrend végén a nézők közül többen ott maradtak és nem indultak lóhalálában a kijárat felé, mert ez nem az a darab. Itt mereng még a néző, hogy vajon Ő kinek az oldalára állt volna.2017.NOV
20
Darabjellemzők:
#Dráma 
#Belvárosi Színház
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Következő bejegyzés:
Madách Színház: Rocksuli
Belvárosi Színház következő bejegyzése:
Belvárosi Színház: Valódi hamisítvány